Mer om inredning

Att skapa en inredning kan både te sig lätt och svårt. Det vanligaste sättet en inredning blir till är nog att man efterfrågar en viss funktion, t.ex. att kunna sova, och så förser man rummet med en säng. Undan för undan växer sedan rummets inredning fram och en dag är rummet rätt fullt med inredning. Med medvetna val och en uttänkt och långsiktig strategi så kan man definitivt få till en både funktionell och trivsam inredning på detta sätt. Tyvärr är nog ett vanligare resultat att stilen spretar, funktionerna fungerar inte riktigt ihop och vissa har spelat ut sin roll, andra saknas. Man kanske tycker att inredningen är personlig, men hur personligt är spontanköpt inredning vid en rea eller snabbköpta möbler vid akuta behov? Troligtvis inte särskilt personlig utan snarare att tillfället gav resultatet.

Här är några utmaningar som våra kunder brukar lyfta fram:

  • Svårigheten att hitta sin inredningsstil, enas om en stil eller utveckla en befintlig stil
  • Svårigheten att kombinerar alla funktionsbehov i boendet med sin stil
  • Svårigheten att integrerar modern teknik på ett bättre sätt i sin inredning och sitt boende

Att ta hjälp med att inreda sitt hem behöver inte betyda att man har dålig inredningssmak eller är helt ointresserad av inredning, snarar betyder det de omvända. Att man inte vill ha ett hem fullt med ”prylar” som möjligen ger poäng i tävlingen ”flest prylar vinner” men i övrigt mest skapar otrivsamhet och tar energi när de skall användas.

Edsvikens Inredning hjälper dig att utveckla din inredningsidé och gör den unik och personlig samt integrerar funktion och teknik i din inredning på ett innovativt sätt.

Det här är några saker som är viktiga för oss i arbetet med kundens inredning:

  • förmåga att förstå och utveckla kundens egen stil
  • individanpassad helhetslösning
  • modern teknik i bostäder
  • personligt engagemang
  • innovativa lösningar
  • både inkluderar form och funktion

Edsvikens Inredning har inte en egen stil som vi försöker sälja på våra kunder utan vi lägger mycket energi på att förstå, ta fram och utveckla kundens stil. Vi är förstås tokigt intresserade av inredning och håller koll på de senaste trenderna men att blicka bakåt, dra nytta av erfarenheter och först vår designhistoria är också viktiga element.