OM OSS

Edsvikens Inredning är ett företag med huvudsakliga affärside att inreda privatpersoners hem. Edsvikens Inredning arbetar med hela processen från idé till färdig inredning. Vi har ett brett kontaktnät bland andra inrednings- och hantverksföretag. Vi kan både hjälpa till med de kreativa delarna av inredningen samt de mer tekniska bitarna. Att projektleda hela arbetet ligger oss också varmt om hjärtat.

Kundens smak och behov står i centrum när ett hem skall inredas och vi bistår med uttolkning, områdeskunskap, helhetstänk och sammanställning/dokumentation.

Edsvikens Inredning tar på sig de flesta uppdrag som rör hem och inredning, både stort och smått. Vi bistår gärna med upphandling och projektledning även till mer omfattande uppdrag som nybyggnation och omfattande renovering eller tillbyggnad.

Vi arbetar huvudsakligen i Stockholmsområdet men flyttar gärna på oss om uppdraget lockar särskilt.

Omdömen om Edsvikens Inredning kan du läsa på

Pelle Hildingsson i Sollentuna, Stockholms län, SE på Houzz

Om grundaren

Pelle Hildingsson, grundare av Edsvikens Inredning, har haft Inredningsdesign som ett stort intresse under hela sitt liv. Efter reservofficersutbildning, fem år till sjöss i flottan samt utbildning till Civilingenjör arbetade Pelle bl.a. med att leda stora tekniktunga utvecklingsprojekt på Saab AB. Där skaffade han sig bland annat en gedigen erfarenhet av projektledning och upphandling. När tiden var mogen tog Pelle sitt stora inredningsintresse till nästa nivå och skaffade en formel utbildning genom Inredningslinjen på Folkuniversitetet. Samtidigt startade Pelle Edsvikens Inredning.

Projektledning och upphandling för att Pelle har sysslat med detta professionellt i många år och har en gedigen och väldokumenterad erfarenhet här, bland annat en IPMA-certifiering på nivå B.

Teknik för att det också varit ett intresse sedan barnsben. I början mest i form av elektronik, ljud och bild, men med tiden och egna bostäder innefatta all teknik som ett modernt hem innehåller. Efter civilingenjörsutbildning och arbete på Saab med mycket komplex teknik inom många domäner kan det idag handla både om hållfasthetsberäkningar, IT-installationer, akustikbehandling, VVS mm.