FÖR VEM

Inredning

”Inget inredningsuppdrag är för stort eller för litet” kanske är att ta i men faktum är att ambitionen för Edsvikens Inredning är att hantera alla typer av inredningsuppdrag med inriktning på privatpersoners hem. Två återkommande uppdrag brukar vara ett enskilt rum eller en större förändring som också omfattar byggnaden med tillhörande byggnadstekniska förändringar t.ex. flytta väggar och dra om el.

För oss innefattar begreppet Inredning inte enbart de lösa saker som möbler, gardiner osv. utan också den fasta inredningen såsom materialval, planlösning, belysning och rumsfunktioner mm.

Vi anpassar oss också efter kundens engagemang under uppdraget, från helt nyckelfärdigt med återkommande avstämningar till att kunden är helt involverad i både framtagande och utförandet av inredningsförändringen. Kunden får gärna vara både inredningsnörd eller total novis på området.

Idag vill de flesta människor att deras hem också skall förenkla och förverkliga livet både i vardagen och vid festligare tillfällen. Det kan till exempel handla om att flödet vid morgonrutinerna skall fungera så smidigt som möjligt när många familjemedlemmar skall sköta hygien, frukostbestyr och helst lite umgänge innan dagens aktiviteter på skilda håll tar vid och detta i en miljö som dessutom tillför energi och välbehag. Det kan också handla om att kunna förmedla till vänner och bekanta de känslor och upplevelser som man har varit med om i livet, vare sig det rör sig om resor, släkt, yrkesliv eller någonting annat. Vanligast är nog en miljö där man kan slappna av, återhämta sig, vara sig själv och njuta av livet, ett hem.

Projektledning och upphandling

Att upphandla och projektleda byggnadstekniska förändringar kan lätt bli komplext för den mindre erfarne. Edsvikens Inredning har erfarenheten och vet att det finns mycket tid och pengar att tjäna på att göra rätt här. Att förstå avtalstexter, tekniska beskrivningar och inte minst att förstå och hantera kunden och olika leverantörer på ett personligare plan kräver mycket kompetens. Den hittar du hos Edsvikens Inredning.